Bij Vera Yanovshtchinsky architecten werkt een hecht team van rond de 15 enthousiaste, dynamische en professionele medewerkers.
Het behoort tot de bureaufilosofie dat alle medewerkers breed inzetbaar zijn en deskundig in alle fases van het proces. Dit bevordert de betrokkenheid, efficiëntie en zinvolle communicatie binnen de teams.
Het bureau beheerst alle fases van het ontwerpproces, van start tot oplevering. Vera Yanovshtchinsky architecten werkt uiteraard in nauw overleg met adviseurs op het gebied van bouwfysica, constructie, installaties en kosten. Het bureau heeft ervaring met projecten van verschillende aard en omvang.

Grontmij is een internationaal ontwerp-, advies- en managementbureau. Grontmij levert multidisciplinaire adviezen en ingenieursdiensten met betrekking tot de stedelijke en natuurlijke leefomgeving, mobiliteit, schoon water en energie. Grontmij ontwerpt en realiseert duurzame en haalbare oplossingen.
Tot eind 2011 begeleidt het bureau de Nederlandse participanten in een internationaal samenwerkingsverband rondom duurzaam (her)gebruik van voormalige vuilstortlocaties. Zie voor meer info: www.sufalnet4.eu


Mede mogelijk gemaakt door: